Gerard Hogeslag

Als eigenaar van Hogeslag Techniek houd ik me bezig met Werktuigbouwkundige Meerjaren Onderhoudsplanningen (MJOP) en Meet & Regeltechniek voor bedrijven en overheden. In deze twee specifieke onderdelen uit de installatietechniek heb ik me gespecialiseerd. Jarenlang werkte ik voor verschillende installatiebedrijven. Ik had hier verschillende functies maar altijd gericht op onderhoud, Meet & Regeltechniek en MJOP’s.

Na de LTS ben ik in 1978 mijn carrière begonnen als elektriciën bij de Firma Fleming.  Na elf jaar ben ik bij Van Dorp Installaties gaan werken als onderhoudsmonteur, servicemonteur en service technicus. Onderhoud aan verwarmingsketels, luchtbehandelingsinstallaties, koelinstallaties en werktuigbouwkundige installaties behoorden toen tot mijn werkzaamheden.
Bij Lomans Deventer heb ik me gespecialiseerd in het ontwerpen van Meet & Regeltechniek. Onder andere door het behalen van een HBO diploma (MRKC).
Uiteindelijk ben ik weer terug gekeerd bij Van Dorp Installaties waar ik tot Maart 2017 gewerkt heb. Vanaf April 2017 tot en met Juni 2018 heb ik drie dagen per week bij Kimenai installatiebeheer te Lochem gewerkt. En vanaf Juli 2018 ben ik volledig zelfstandig.

 

Kan ik u van dienst zijn?