Advies
Hogeslag Techniek helpt u met het oplossen van problemen met bestaande regelingen van bijvoorbeeld klimaat- en brandmeldinstallaties. Nadat onderzocht is waar de problemen door worden veroorzaakt, krijgt u een passend advies. Op uw verzoek kan dit in overleg met uw huidige regelfirma.

uvr16x2kneu-(4)

 

Installatie en vervanging
Voor het installeren van compleet nieuw regelsystemen of het vervangen van bestaande (wellicht verouderde) regeltechniek maakt Hogeslag Techniek gebruik van vrij programmeerbare, universele regelaars. Hiermee worden complexe systemen (zoals bijvoorbeeld individuele ruimteregeling, regelingen luchtbehandeling, enz.) geprogrammeerd. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld rolluikaansturing te regelen.

 

 

 

Regelschema Gerard HogeslagBijwerken regelschema’s
Zijn de regelschema’s van uw installaties niet meer actueel, laat ze dan bijwerken. Het is heel goed mogelijk dat er in het verleden uitbreidingen zijn gedaan aan regelkasten of er zijn componenten weggehaald. Misschien zijn regelschema’s kwijt geraakt of onleesbaar geworden.

Wanneer er geen actuele regelschema’s zijn, kan het lastig zijn om storingen te verhelpen. Soms blijkt dit zelfs onmogelijk en dat wilt u niet pas ontdekken als er een storing is.

Hogeslag Techniek werkt uw regelschema’s bij of maakt een compleet nieuw schema.

 

Controle regelschema’s
Vraagt uw installateur of regelfirma u een regelschema te beoordelen op correctheid maar heeft u niet de tijd of de kennis om dit te doen? Hogeslag Techniek helpt u graag bij deze beoordeling.